nieuws

Vacatures

Geen categorie

Interessante vacatures TOP vacature Consulent werk en mobiliteit Overijssel – Drenthe bij OxHill7 De consulent begeleidt cliënten naar passend werk. Hierbij onderhoudt de consulent regelmatig contact met de opdrachtgever van OxHill7 en informeert deze proactief over de vorderingen. Re-integratie beslaat een groot deel van de werkzaamheden, echter elke consulent wordt ook geacht outplacementwerkzaamheden te kunnen […]

Interessante vacatures

TOP vacature

Consulent werk en mobiliteit Overijssel – Drenthe bij OxHill7
De consulent begeleidt cliënten naar passend werk. Hierbij onderhoudt de consulent regelmatig contact met de opdrachtgever van OxHill7 en informeert deze proactief over de vorderingen. Re-integratie beslaat een groot deel van de werkzaamheden, echter elke consulent wordt ook geacht outplacementwerkzaamheden te kunnen verrichten en modulaire diensten uit te voeren (sollicitatietrainingen, aanleren arbeidsritme, begeleiden bij scholing, empowerment, weg vinden naar instanties, affiniteiten in kaart brengen etc.).

P&O Managementadviseur Kadaster
In verband met  vervanging zoeken wij een P&O Managementadviseur die onze afdeling HRM voor een jaar komt versterken. Je wordt in het bijzonder ingezet om de ontwikkelingen binnen de afdeling productie Rechtszekerheid (RZ) te faciliteren.

HR Business Partner
Als HR Business Partner bij Axians draag jij er aan bij de organisatie iedere dag een stukje beter te maken. Je geeft advies aan de Business Unit Managers en de medewerkers en bouwt mee aan de sterke ontwikkeling die we doormaken.

Trainingsmanager-e-learning
De trainingsmanager e-learning heeft als opdracht het opstarten en uitvoeren van projecten ter verbetering, uitbreiding en innovatie van online leren. In deze functie ontwikkel je e-learning oplossingen en andere slimme online leertoepassingen voor ons automotive retail-netwerk op het gebied van onder andere communicatie-, applicatie- en producttrainingen.

Trainingsmanager
Als Trainingsmanager ben je verantwoordelijk voor het trainings- en opleidingsprogramma van een specifieke Business Unit binnen Pon Passenger Cars of Pon Commercial Vehicles.

Hoofd HRM Stichting BOOR
Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.500 medewerkers.

Corporate Recruiter
Is “Improving the quality of life” voor jou ook een uitdaging? Dan kun je hieraan jouw steentje bijdragen. Bij Arcadis zoeken wij de beste professionals binnen onze divisie Infrastructuur. Ga jij bij ons aan de slag om die te vinden en te binden?

Re-integratieconsulent regio Zuid-Holland bij OxHill7
De re-integratieconsulent begeleidt cliënten naar passend werk. Hierbij onderhoudt de consulent regelmatig contact met de opdrachtgever van OxHill7 en informeert deze proactief over de vorderingen. De consulent kan coachen, begeleiden, maar beschikt ook over een eigen netwerk. Het zelfstandig benaderen van bedrijven en instellingen voor vacatures, een extraverte houding en resultaat gericht werken zijn belangrijke vereisten. De re-integratieconsulent wordt inhoudelijk ondersteund door arbeidsdeskundigen die kunnen adviseren en geautomatiseerde systemen die het werk gemakkelijker maken.

HR Business Consultant & Projectmanager
ISM groeit hard en dat blijven we ook doen. Om dit op het personele vlak in goede banen te leiden zoeken we uitbreiding voor ons HR-team. Door de jaren heen is de afdeling uitgegroeid van één HR-manager naar een team bestaande uit een HR-Manager, HR-Adviseur, HR-Assistant en twee Corporate Recruiters. De basis van de afdeling staat, nu is het tijd om de afdeling verder te ontwikkelen en daar hebben we jou voor nodig.

Senior Corporate Recruiter
In de functie van Senior Corporate Recruiter vertegenwoordig jij Action in de internationale arbeidsmarkt. Je hebt een neus voor retail talent en je bijt je moeiteloos vast in alle facetten van ons corporate recruitment proces: van sourcing tot on-boarding. Je treedt vanuit specialisme op als business partner voor lijnmanagement en je werkt pro-actief aan het opzetten en uitvoeren van diverse internationale projecten. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven Corporate Recruitment team en rapporteert direct aan de International Manager Recruitment & Development.